pátek 28. června 2013

Děkujeme!

"Naše" milé děti, milí rodiče,

školní rok v Kolíně končí a my bychom Vám chtěly moc poděkovat za to, že jsme ho s Vámi mohly prožít. Moc nás potěšily dnešní dárky, záplavy květin a sladkostí. Vůbec jsme to nečekaly a o to víc nás to překvapilo.

Když jsme odpoledne uklízely (protože přes prázdniny je školka zavřená a některé děti budou dojíždět do Poděbrad), narazily jsme na odpovědi některých rodičů v dotazníku pro studentku VŠ z letošního jara. Jedna maminka napsala odpověd na otázku Co se Vám na této školce nejvíce líbí? tohle:
"Individuální přístup a úžasný vliv na dítě. Nenásilnou formou hry se dítě vzdělává už v předškolním věku a hlavně je nadšené... školka nepotřebuje drahé hračky, aby děti zabavila, vystačí si s jednoduchými, ale chytrými pomůckami, vrací děti ke kořenům života, učí děti skromnosti a také slušnosti a respektu."

Jsme moc rády, že naši školku takhle vnímáte. Z Vašich milých slov, kterých jsme dneska slyšely opravdu hodně, máme velkou radost. Myslíme, že naše práce má smysl a Vy nám to opravdu potvrzujete.

Ještě jednou velké díky a přejeme Vám i Vašim dětem hezké prázdniny, spoustu zážitků a radosti.
M & J & L

Žádné komentáře:

Okomentovat